ÉVZÁRÓ TEADÉLUTÁN A FÉNYBÁRKA NAPKÖZI OTTHONBAN 2015

Dec 17 - 09:06

A Fénybárka napközi otthon védencei, hozzátartozói és segítői 2015. december 15-én Luca napi és egyben évzáró teadélutánt tartottak. A rendezvényen jelen volt Darabán Piroska, az Önkormányzat képviselője, valamint Hodik Erzsébet és Cseszkó Mónika, a Magyarkanizsai Vöröskereszt képviselői is.
A Luca napi évzáró ünnepséget – mint hagyományosan minden évben – az Együtt Veled – Értük egyesület és a Magyarkanizsa Községbeli Szociális Védelmi Szolgáltató Központ közösen szervezte. Ezt bizonyította a védencek által előadott Luca napi népi játék is, ahol a gazda és a gazdasszony szerepét az egyesület elnöke illetve az intézmény igazgatója játszották. A programban a Színharmónia zenekar karácsonyi dallamai is felcsendültek.
Az ünnepségen ajándékozásra is sor került. A napközi otthon védencei a munkatársak segítségével készített ajándékokat adták át a szüleiknek. A Vöröskereszt munkatársai a szervezet inklúziós programjának köszönhetően gazdag ajándékkal és frissítő finomságokkal lepték meg a napközi otthon felhasználóit. A szülői klub az Együtt Veled Értük – Egyesület segítségével szintén ajándékot készített a munkatársaknak, segítőknek, valamint az ő kezük munkáját dícsérte az a sok finom sütemény is, amit a jelenlévők közösen elfogyasztottak. Az ünnepi fenyőfát a magyarkanizsai Visa-prom üzlet biztosította.
Köszönjük a védenceknek, segítőknek és a vendégeknek, hogy jelenlétükkel megtisztelték közösségünket!

Hozzászólások